Expekt Nyheder

Nye expekts optakt til 15. spillerunde i 3F Superliga

Nye expekts optakt til 15. spillerunde i 3F Superliga

FC København og Brøndby mødes søndag i et derby, som kun kan blive en stor fodboldfest. Begge hold har set særdeles skarpe ud i efterårssæsonen, og FCK hentede i onsdags deres største sejr i flere år, da Manchester United blev besejret med 4-3 i Champions League.

Fredag 10. november kl. 19:00 Silkeborg - Randers

Silkeborg kan spille sig op på andenpladsen, hvis de kan tage tre point mod Randers i fredags-kampen. Kent Nielsens tropper er inde i en mindre god periode, hvor de kun har hentet et point i deres sidste to kampe. Vi tror dog, at Silkeborg tager deres sjette hjemmebanesejr i denne sæson.

Expekt tipper: 1 på 1X2-markedet til odds 1.78

Søndag 12. november kl. 12:00 FC København - Brøndby

Hele 17 mål er det blevet til i de sidste fem indbyrdes kampe mellem FCK og Brøndby. De to hold har tilsammen scoret hele 58 mål i denne sæson, og er dermed Superligaens mest målfarlige mandskaber. FCK er formentlig en smule mærkede efter vanvidskampen mod Man United, og vi tror det igen ender med en målfest i Parken.

Expekt tipper: Begge hold scorer til odds 1.58

Søndag 12. november kl. 14:00 Vejle - Lyngby

Det er endt uafgjort de sidste fire gange, Vejle og Lyngby har stået over for hinanden. Hjemmeholdet har dog snart brug for en sejr, hvis de ikke skal miste terræn til holdene over nedrykningsstregen. Og vi tror, at Vejle endelig henter sæsonens anden hjemmesejr og sender gæsterne hjem til Sjælland uden point.

Expekt tipper: 1 på 1X2-markedet til odds 2.65

Søndag 12. november kl. 16:00 FC Midtjylland - FC Nordsjælland

Det er ikke kun i Parken, at der er topkamp denne weekend. I Herning mødes tabellens nummer tre og fem, når FC Nordsjælland er på besøg. FCN var også i aktion i Conference League, og hjemmeholdet er yderst formstærke, og vi tror, at FCM henter mindst et point.

Expekt tipper: Dobbeltchance 1X til odds 1.45

Søndag 12. november kl. 18:00 OB - Hvidovre

Meget vand er løbet i åen siden OB’s 5-1- sejr i Hvidovre tilbage i august måned. Væk er Andreas Alm, som ikke vandt en eneste hjemmesejr i syv forsøg denne sæson. OB får ikke en bedre mulighed for endelig at kunne give de slukørede fans en sejr, end denne søndag aften da Hvidovre har tabt hele 11 af 14 kampe i Superligaen.

Expekt tipper: 1 på 1X2-markedet til odds 1.55

Søndag 12. november kl. 19:00 AGF - Viborg

Viborg har udpeget Jakob Poulsen som træner for resten af året, efter at Jacob Friis nu skal slå sine daglige folder i Bundesligaen. Poulsen fik en glimrende debut som cheftræner, da Viborg i sidste weekend hentede en sejr mod Silkeborg. Nu venter en kamp mod en modstander, som Poulsen kender særdeles godt fra sin egen spillerkarriere, nemlig AGF. Vi tror, at Viborg henter et enkelt point i Århus.

Expekt tipper: X på 1X2-markedet til odds 3.80


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.