Expekt Nyheder

Nye expekts optakt til 13. spillerunde i 3F Superliga

Sidste runde af 3F Superligaen bød på sejre til stort set alle topholdene. Kun Brøndby satte point til, da de måtte nøjes med uafgjort i Randers. Der venter en ny svær kamp for Brøndby denne weekend, når de får besøg af FC Nordsjælland i rundens mest imødesete kamp. Læs nye expekts spilforslag til alle rundens kampe nedenfor.

Fredag 27. oktober kl. 19:00 FC Midtjylland - Lyngby

FC Midtjylland er et af Superligaens mest formstærke hold, og ulvene har hentet ti point i de seneste fire kampe. Fredag aften kommer Lyngby på besøg i Herning, og gæsterne har faktisk vundet de sidste to indbyrdes kampe. Vi forventer dog, at FCM fortsætter den gode form og spiller sig endnu tættere på toppen af tabellen med en sikker sejr.

Expekt tipper: 1 på 1X2-markedet til odds 1.55

Lørdag 28. oktober kl. 17:00 FC København - Hvidovre

Lørdag eftermiddag mødes Superligaens mest målfarlige mandskab i FC København og et af rækkens dårligst forsvarende hold i Hvidovre. Der er derfor lagt op til målfest i Parken. Vi forventer, at FCK vil være særdeles opsatte på at vaske nederlaget på Old Trafford af sig og give hjemmebane-fansene en stor fodboldfest. Hvidovre har på trods af blot tre point efter 12 kampe vist flere lovende takter, men det bliver formentlig en kamp mod overmagten denne gang.

Expekt tipper: FC København over 2.5 mål til odds 1.83

Søndag 29. oktober kl. 14:00 Vejle - Viborg

Vejle kom skidt fra land i sæsonstarten, men traditionsklubben er stille og roligt blevet bedre og bedre. Faktisk kan de med en sejr søndag reducere afstanden op til Viborg til blot et enkelt point. Viborg har tabt fem ud af seks kampe på udebane i denne sæson, og vi tror, at Vejle henter deres tredje sejr i sæsonen.

Expekt tipper: 1 på 1X2-markedet til odds 2.80

Søndag 29. oktober kl. 16:00 Silkeborg - OB

Silkeborg og OB var to hold, som man inden sæsonstart måske forventede ville ligge tæt på hinanden i tabellen. Efter de første 12 runder er der dog milevidt mellem de to hold, hvor Silkeborg har hentet mere end dobbelt så mange point som fynboerne. Silkeborg vandt 3-0 i Odense for en måned siden, og vi tror på en ny sejr til Kent Nielsen & Co.

Expekt tipper: 1 på 1X2-markedet til odds 1.68

Søndag 29. oktober kl. 18:00 Brøndby - FC Nordsjælland

Så er der topkamp på Brøndby Stadion, når sidste års sølvvindere fra FC Nordsjælland kommer på besøg. FCN imponerede på ny i Europa i midtugen, hvor de nu har sikret sig seks point efter tre kampe. Vi tror på en underholdende dyst mellem to målfarlige mandskaber, som tilsammen har scoret 46 gange i denne Superliga-sæson.

Expekt tipper: Begge hold scorer til odds 1.54

Mandag 30. oktober kl. 19:00 AGF - Randers

Der venter rivalopgør i Århus, når genrejste Randers kommer på besøg. Kronjyderne har ikke tabt i deres sidste fem kampe, og det endte uafgjort sidst disse to hold mødtes. Der er scoret under 2.5 mål i fire ud af de sidste seks kampe mellem de to hold, og vi forventer en ny jævnbyrdig og målfattig affære.

Expekt tipper: Under 2.5 mål til odds 1.73.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.