Expekt Nyheder

Nye expekts optakt til 3. spillerunde i 3F Superliga

3F Superliga bød på masser af underholdende kampe i sidste weekend. Hele 22 scoringer blev det til i de seks kampe, og FC Nordsjælland, FC Midtjylland og FC København har alle seks point efter 3F Superligaens to første spillerunder. Fortsætter succesen for disse hold?

Fredag 4. august kl. 19:00 Silkeborg - Vejle

Det er 3F Superligaens to bundhold, som åbner 3. spillerunde, når Kent Nielsens tropper hjemme i søhøjlandet får besøg af oprykkerne fra Vejle. Gæsterne har haft en svær sæsonstart med kampe mod både AGF og FC København, men har på trods af deres to nederlag vist glimrende takter. Bliver det til point mod Silkeborg?

Expekt tipper: Begge hold scorer til odds 1.77

Lørdag 5. august kl. 16:00 FC København - Randers

De forsvarende danske mestre spillede sig sikkert videre til næste kval-runde i Champions League efter en 6-3-sejr over deres islandske modstandere i midtugen. Nu gælder det Randers, som har indkasseret to mål i begge foreløbige kampe. Vi tror heller ikke, at FC København får problemer med at score mod østjyderne.

Expekt tipper: FC København scorer over 1.5 mål til odds 1.37

Søndag 6. august kl. 14:00 Hvidovre - AGF

Oprykkerne fra Hvidovre hentede deres første point i 3F Superligaen, da det blev til 2-2 i Randers i sidste weekend. Denne gang venter et ægte dansk fodboldbrag, når AGF gæster Hvidovre Stadion. Vi tror, at Hvidovre fortsætter med at imponere og henter point mod de aarhusianske favoritter.

Expekt tipper: Dobbeltchance 1X til odds 1.80

Søndag 6. august kl. 16:00 Lyngby - FC Midtjylland

Lyngby har stadig sin første sæsonsejr til gode, og der venter en svær opgave mod FC Midtjylland, som imponerede i sidste sejr mod Silkeborg. Vi tror på en tæt kamp i Lyngby, men spår alligevel en sejr til gæsterne

Expekt tipper: 2 på 1X2-markedet til odds 2.00

Søndag 6. august kl. 18:00 FC Nordsjælland - Brøndby

FC Nordsjælland fortsætter med at imponere, og har nu hentet sejre mod to af holdene fra sidste års top-fire. Søndag venter en ny stor udfordring, når altid uforudsigelige Brøndby gæster kunstgræsset i Farum. Vi tror dog ikke, at FCN’s talentmaskine kan stoppes i denne kamp

Expekt tipper: 1 på 1X2-markedet til odds 1.94

Mandag 7. august kl. 19:00 OB - Viborg

Det dufter af fodbold i Odense efter en glimrende sæsonstart med fire point efter de første to kampe. Fynboerne sikrede en dramatisk sejr i Brøndby efter et sent mål sidste weekend. Modstanderne fra Viborg har ikke imponeret i denne sæson, hvor de har indkasseret hele seks mål efter de første to kampe. Vi tror dog, det bliver en tæt affære mandag aften og tipper på uafgjort.

Expekt tipper: X på 1X2-markedet til odds 3.55


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.