Expekt Nyheder

Nye expekts optakt til 12. spillerunde i 3F Superliga

Brøndby gik ind til landsholdspausen i spidsen af 3F Superligaen for første gang i denne sæson. Kan de holde fast i førstepladsen, eller kan FCK eller Silkeborg tage duksepladsen?

Fredag 20. oktober kl. 19:00 Hvidovre - Silkeborg

Silkeborg har muligheden for, om ikke andet så midlertidigt, at overtage førstepladsen i rækken, hvis de kan hente tre point mod Hvidovre. Hjemmeholdet har tabt alle deres fem hjemmekampe indtil videre, og oprykkerne har i processen indkasseret hele 13 mål. Vi tror derfor, der er gode chancer for, at topscorer Alexander Lind igen finder netmaskerne efter to målløse kampe.

Expekt tipper: Alexander Lind scorer til odds 2.06

Lørdag 21. oktober kl. 17:00 FC København - Vejle

FC København skal tirsdag en tur til Old Trafford og spille Champions League. Først venter dog en kamp mod Vejle, som efter en skidt sæsonstart blot har tabt én af deres seneste fem Superliga-kampe. Der venter dog en svær opgave i Parken, hvor FCK uden tvivl er opsatte efter at tanke selvtillid inden kampen mod Manchester United.

Expekt tipper: Halvleg/fuldtid: FC København/FC København til odds 1.84

Søndag 22. oktober kl. 14:00 Lyngby - AGF

Det var formentlig de færreste, som havde regnet med, at Lyngby ville ligge over AGF i tabellen efter de første 11 kampe. Men en flot sæsonstart fra de kongeblå betyder, at de ligger lunt i midterfeltet et enkelt point foran søndagens modstander. Vi forventer en tæt kamp i Lyngby, som kan gå begge veje.

Expekt tipper: X på 1X2-markedet til odds 3.30

Søndag 22. oktober kl. 16:00 Viborg - FC Nordsjælland

FC Nordsjælland har imponeret stort i Europa i denne sæson, men hjemme i Superligaen har formen været mindre prangende, og FCN har ikke scoret i de sidste tre kampe. Søndag venter Viborg, som trods en skidt sæsonstart, faktisk stadig er ubesejrede på hjemmebane. Vi tror dog, at FCN ødelægger denne stime og henter tre point.

Expekt tipper: 2 på 1X2-markedet til odds 1.95

Søndag 22. oktober kl. 18:00 Randers - Brøndby

Brøndby har som det eneste hold stadig ikke spillet uafgjort i denne sæson, og med otte sejre og tre nederlag topper de rækken inden denne runde. De møder et Randers-hold, som med undtagelse af 0-5-nederlaget til FCN ikke har tabt på eget græs i denne sæson. Kan Brøndby hente tredje Superliga-sejr på stribe?

Expekt tipper: 2 på 1X2-markedet til odds 2.07

Mandag 23. oktober kl. 19:00 OB - FC Midtjylland

Presset på OB-træner Andreas Alm har været stigende henover efteråret, men svenskeren fik endelig en succesoplevelse, da fynboerne overraskende hentede tre point i Farum inden landsholdspausen. Hjemme i Odense har ‘de strivede’ dog stadig deres første sæsonsejr til gode. Kommer den mod FC Midtjylland?

Expekt tipper: Dobbeltchance 1X til odds 1.78


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.