Expekt Nyheder

Nye expekts optakt til 7. spillerunde i 3F Superliga

3F Superliga var fyldt med underholdende kampe i sidste runde, hvor det blev til sæsonens første sejr til Randers, ligesom FCK for en sjælden gangs skyld også måtte gå fra banen uden point, da de led et overraskende nederlag til Silkeborg. Expekt ramte 4 ud af 6 tips i sidste runde, og vi er nu klar med 6 nye anbefalinger til den kommende runde.

Fredag 1. september kl. 19:00 OB - Vejle

OB hentede en storsejr i Hvidovre i sidste weekend, da de scorede hele fem kasser mod de stakkels oprykkere. Fredag aften fār fynboerne en ny chance for at få skovlen under en oprykker, når Vejle kommer til Odense. Gæsterne har stadig deres første point til gode i denne sæson, men vi tror heller ikke det kommer i denne kamp.

Expekt tipper: 1 på 1X2-markedet til odds 1.80

Søndag 3. september kl. 14:00 Lyngby - FC Nordsjælland

FC Nordsjælland gav FC Midtjylland en ordentlig lussing på Farum Park i sidste runde. I midtugen blev det også til et rekordsalg for sidste års sølvvindere, da angriberen Ernest Nuamah fremover skal slå sine folder i den franske liga. På trods af salget af den målfarlige ghaneser, tror vi på en målrig affære, når FCN skal til Lyngby.

Expekt tipper: Over 2.5 mål til odds 1.75

Søndag 3. september kl. 14:00 Silkeborg - Hvidovre

Silkeborg lavede en af sæsonens hidtil største overraskelser, da de tog fra Parken med en 3-1-sejr for en uge siden. Mens Kent Nielsens tropper derfor kan gå ind til kampen med et stort selvtillidsboost, kan det samme ikke siges om søndagens modstandere fra Hvidovre, som indkasserede et 1-5-nederlag til OB i sidste weekend. Vi tror også, der bliver rigeligt med blafren i netmaskerne i denne kamp.

Expekt tipper: Begge hold scorer til odds 1.76

Søndag 3. september kl. 16:00 Brøndby - Randers

Brøndby har hentet fire sejre i sæsonens seks første kampe, og er inden starten på 7. spillerunde blot tre point efter FCN og FCK i toppen af tabellen. Søndagens modstandere fra Randers hentede deres første sejr i denne sæson, da de nedlagde Viborg i sidste runde. Kan Randers ride videre på sejren mod Brøndby?

Expekt tipper: 1 på 1X2-markedet til odds 1.70

Søndag 3. september kl. 18:00 FC København - Viborg

FC København sikrede sig i midtugen en plads i denne sæsons Champions League-gruppespil, og dermed kan løverne gå ind til kampen mod Viborg med sænkede skuldre. På trods af et nederlag i sidste runde, har FCK set yderst skarpe ud i sæsonstarten, og vi tror ikke, at Viborg kan lave en ny overraskelse i Parken.

Expekt tipper: FC København/FC København ved Halvleg/fuldtid til odds 2.38

Søndag 3. september kl. 20:00 FC Midtjylland - AGF

Blot 6 mål har FC Midtjylland scoret i 3F Superligaens 6 første spillerunder. I søndagens sene aftenkamp venter altid optimistiske AGF, som kun har tabt én gang i denne sæson. Efter FCM’s ydmygelse i Farum, forventer vi et hjemmehold, som vil være mere afholdende og tipper derfor en pointdeling mellem de to klubber, som begge har store ambitioner for sæsonen.

Expekt tipper: X på 1X2-markedet til odds 3.25


Vores Partnere
ManchesterCity

Manchester City FC

3F Superliga

3F Superliga


Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.