Expekt Nyheder

Nye expekts optakt til 17. spillerunde i 3F Superliga

Så er det tid til sidste spillerunde i Superligaen på den side af nytåret. Det er tæt i toppen, hvor kun to point adskiller top-3. Også i bunden er der stor spænding, og Lyngby har på 8.pladsen blot fire point ned til Vejle, som ligger under nedrykningsstregen.

Fredag 1. december kl. 19:00 Randers - Vejle

Netop Vejle er en del af fredagskampen, og traditionsklubben kan faktisk gå forbi Randers i tabellen med en sejr her. Det må være rigeligt med motivation for et Vejle-hold, som skuffende måtte nøjes med et enkelt point mod Hvidovre i sidste runde. Vi tror på point til gæsterne mod et Randers-mandskab, som ikke har vundet en Superliga-kamp i to måneder.

Expekt tipper: Dobbeltchance X2 til odds 1.78

Søndag 3. december kl. 14:00 Lyngby - Silkeborg

Lyngby har befundet sig i midten af tabellen gennem det meste af sæsonen, men rent pointmæssigt er der ikke langt ned til nedrykningsstregen. Derfor vil det i den grad lune for de Kongeblå, hvis de kan hente en sejr mod Silkeborg, som faktisk ikke har vundet siden den 20. Oktober. Vi tror på en underholdende og målrig affære.

Expekt tipper: Begge hold scorer til odds 1.58

Søndag 3. december kl. 14:00 OB - FCN

I sidste uge kom sejren endelig til OB, da de slog Randers med 1-0 i et ualmindeligt vigtigt bundopgør. Dermed er der formentlig kommet lidt ro til den fynske hovedstad, hvor man dog stadig jagter sæsonens første hjemmebanesejr. Mon den kommer mod et FCN-hold, som i torsdags smadrede den tyrkiske storklub, Fenerbahce?

Expekt tipper: Over 2.5 mål til odds 1.68

Søndag 3. december kl. 16:00 Brøndby - Hvidovre

Hvidovre har nu hentet fire point i deres sidste to kampe, og det har med rette givet et stort selvtillidsboost til oprykkerne, som har haft langt mellem succesoplevelserne i denne sæson. De kan dog næppe gå på vinterpause med en frisk sejr i bagagen, når de skal en tur til Brøndby, hvor hjemmeholdet har brug for tre point for at holde sig med helt fremme.

Expekt tipper: Over 2.5 mål af Brøndby til odds 2.02

Søndag 3. december kl. 18:00 FCK - AGF

FC København hentede et flot point i midtugen mod Bayern München. Nu venter et nyt vigtigt opgør, når AGF kommer til Parken. Kan FCK hente tre point og overvintre på førstepladsen?

Expekt tipper: Nej til begge hold scorer til odds 1.88

Mandag 4. december kl. 19:00 FCM - Viborg

FC Midtjylland mod Viborg er næsten altid garant for stort drama - hvis ikke på banen så på tribunerne. I denne sæson har der dog været klasseforskel mellem de to hold, og FCM kan med en sejr gå til julepause som seriøse mesterskabsbejlere.

Expekt tipper: 1 på 1x2-markedet til odds 1.58


Vores Partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.