Expekt Nyheder

Nye expekts optakt til 6. spillerunde i 3F Superliga

I 3F Superligaen er det nu kun FC København, som stadig er ubesejret i denne sæson, efter at FCN måtte tage hjem fra Silkeborg uden point i sidste weekend. I bunden ligger Vejle fortsat isoleret med 0 point efter de første fem runder. Kommer de endelig på tavlen i denne runde?

Fredag 25. august kl. 18:30 Randers - Viborg

Efter en skidt sæsonstart, har Viborg nu hentet syv point i deres seneste tre kampe, og nu gælder det en kamp mod formsvage Randers. Kronjyderne har stadig deres første sejr til gode efter blot to point i sæsonens fem første kampe. Vi tror dog, at Randers endelig får hul på bylden og tager tre vigtige point.

Expekt tipper: 1 på 1X2-marked til odds 3.15

Lørdag 26. august kl. 16:00 FC København - Silkeborg

FC København har formentlig øjnene rettet mod onsdagens vigtige playoff-kamp i Champions League. Det kan give Silkeborg en mulighed for at tage noget med hjem fra Parken. Vi tror på en tæt og målrig affære lørdag eftermiddag.

Expekt tipper: Begge hold scorer til odds 1.74

Søndag 27. august kl. 14:00 AGF - Lyngby

Sidste sæsons darlings fra Lyngby har fået en udmærket start på sæsonen, og er placeret i midten af tabellen. Søndag venter en tur til Århus mod et AGF-hold, som har brug for en sejr for at holde trit med holdene i toppen. Selvom Lyngby er inde i en god periode, tror vi AGF klarer skærene.

Expekt tipper: 1 på 1X2-markedet til odds 1.75

Søndag 27. august kl. 16:00 Hvidovre - OB

OB har manglet de sidste marginaler i denne sæson, men søndag har de en god mulighed for at sikre sig sæsonens anden sejr, når de besøger Hvidovre Stadion. Oprykkerne fra Hvidovre jagter stadig deres første sejr i Superligaen, men vi tror ikke, den kommer mod OB.

Expekt tipper: 2 på 1X2-markedet til odds 2.20

Søndag 27. august kl. 18:00 FC Nordsjælland - FC Midtjylland

Det er endt uafgjort de sidste tre gange, disse hold har mødt hinanden. FC Nordsjælland skal forsøge at rejse sig efter sidste uges nederlag mod Silkeborg. Vi tror dog ikke, at FCN får skovlen under FCM denne søndag, og i stedet tipper vi endnu et uafgjort resultat mellem de to klubber.

Expekt tipper: X på 1X2-markedet til odds 3.80

Mandag 28. august kl. 19::00 Vejle - Brøndby

Traditionsrige Vejle har stadig et stort 0 stående ud for deres pointtotal for denne sæson. Mandag aften venter Brøndby, og klubben fra Vestegnen jagter deres tredje sejr på stribe. Vi tror dog, at de trofaste Vejle-fans endelig får noget at juble over og sikrer sig deres første point.

Expekt tipper: Dobbeltchance 1X til odds 1.81


Vores Partnere
ManchesterCity

Manchester City FC

3F Superliga

3F Superliga


Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.