Expekt Nyheder

Nye expekts optakt til 8. spillerunde i 3F Superliga

3F Superliga er endelig tilbage igen efter landskampspausen, og der venter en række spændende opgør denne weekend. Læs optakt til alle kampene nedenfor, hvor vi også kommer med vores spilforslag. Expekt har ramt rigtigt på 8 ud af de sidste 12 tipsforslag, og vi håber den gode stime fortsætter i den kommende runde.

Fredag 15. september kl. 19:00 Viborg - FC Midtjylland

Den midtjyske rivalisering er den ægte vare, og der er ikke meget kærlighed imellem de to klubber. Viborg tabte i foråret den afgørende kamp mod FCM om en plads i Europa, og de grønblusede fans vil elske at tage revanche mod den midtjyske storebror. Begge mandskaber har været yderst svingende i denne sæson, og kampen kan gå begge veje. Vi tror dog, at FC Midtjylland endnu en gang får skovlen under Viborg.

Expekt tipper: 2 på 1X2-markedet til odds 2.50

Lørdag 16. september kl. 16:00 FC Nordsjælland - FC København

Så er der topkamp i Farum mellem 3F Superligaens formentlig to stærkeste hold. FC Nordsjælland kan med en sejr gå forbi de forsvarende mestre i tabellen. FCN har vundet de sidste to gange de to klubber har mødtes på kunstgræsset, og vi tror på en underholdende og tæt affære denne gang.

Expekt tipper: Begge hold scorer til odds 1.55

Søndag 17. september kl. 14:00 Vejle - Randers

Vejle kom endelig på pointtavlen i syvende forsøg, da de hentede en sejr i Odense inden landskampspausen. Sejren mod OB betyder, at Vejle med en sejr faktisk kan gå forbi Randers i tabellen og dermed hoppe op over nedrykningsstregen. Ingen af de to hold har imponeret i denne sæson, og vi tror på en pointdeler i Nørreskoven.

Expekt tipper: X på 1X2-markedet til odds 3.50

Søndag 17. september kl. 16:00 Hvidovre - Lyngby

Hvidovre får en kærkommen mulighed for at hente deres første Superliga-sejr, når Lyngby kommer på besøg. Men de kongeblå har faktisk fået en glimrende start på sæsonen, og er en del af det tætte midterfelt. Vi tror dog, at Hvidovre endelig henter deres første sejr i denne kamp.

Expekt tipper: 1 på 1X2-markedet til odds 3.55

Søndag 17. september kl. 18:00 AGF - Brøndby

Søndag aften venter et brag af en klassiker, når AGF og Brøndby tørner sammen. Gæsterne fra vestegnen kan med en sejr for alvor begynde at drømme om medaljer og måske dukker guld- ambitionerne også op, hvis der tikker tre point ind på kontoen efter søndagens kamp. Vi tror, at Brøndby holder fast i toppen, og henter mindst uafgjort i Århus.

Expekt tipper: Dobbeltchance X2 til odds 1.63

Mandag 18. september kl. 19:00 OB - Silkeborg

OB og Silkeborg er to mandskaber, som er svære at blive kloge på i denne sæson, og der har været store udsving i begge holds præstationer i sæsonstarten. Vi tror dog, at OB hjemme i Odense har en af sine bedre dage og henter en sejr.

Expekt tipper: 1 på 1X2-markedet til odds 2.70


Vores Partnere
ManchesterCity

Manchester City FC

3F Superliga

3F Superliga


Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.