Expekt Nyheder

Nye expekts optakt til 9. spillerunde i 3F Superliga

3F Superliga er tilbage igen efter, at både FC København og FC Nordsjælland var på dramatiske eventyr i Tyrkiet i midtugen. Denne runde byder blandt andet på hidsige rivalopgør som Brøndby - FCK og Randers - AGF. Hvem tror du, der tager håneretten? Se alle expekts tips til rundens kampe i denne blog.

Fredag 22. september kl. 19:00 Lyngby - Vejle

Lyngby har fået en fantastisk sæsonstart, hvor man har hentet 11 point efter sæsonens første otte kampe. På hjemmebanen har man set voldsomt stærke ud, og Vejle som har tabt syv af deres første otte opgør kommer på en vanskelig opgave fredag aften. Der kan også blive debut til den tidligere Premier League-stjerne Gylfi Sigurdsson, som højst overraskende skrev under med Lyngby denne sommer.

Expekt tipper: 1 på 1X2-markedet til odds 1.92

Søndag 24. september kl. 14:00 Brøndby - FC København

Brøndby har været flyvende i denne sæson, og de kan med en sejr over rivalerne fra FCK stige til tops i tabellen. Gæsterne havde en hård kamp i Champions League, hvor man sidst i kampen satte en 2-0-føring over styr. Dermed venter formentlig en underholdende og affære i et opgør, som ofte har masser af mål i sig.

Expekt tipper: Over 2.5 mål til odds 1.68

Søndag 24. september kl. 14:00 Silkeborg - Viborg

Silkeborg tabte sæsonens to første kampe, men siden da har Kent Nielsens mandskab hentet 16 ud af 18 mulige point - senest blev det til en opvisning i Odense med en 3-0-sejr over OB. Nu venter Viborg i en kamp, hvor Silkeborg med en sejr kan sikre sig et godt fundament mod en plads i mesterskabsspillet.

Expekt tipper: 1 på 1X2-markedet til odds 2.05

Søndag 24. september kl. 16:00 Randers - AGF

Lokalopgør i Østjylland, hvor Randers endelig er ved at have fundet formen med to sejre i de sidste tre kampe. AGF har dog brug for tre point, hvis de ikke skal hægtes helt af i toppen. Vi tror dog på et tæt og intenst lokalbrag søndag eftermiddag.

Expekt tipper: X på 1X2-markedet til odds 3.40

Søndag 24. september kl. 18:00 FC Midtjylland - OB

Det er svært at blive kloge på FC Midtjylland i denne sæson, og ulvene har ikke vundet i deres sidste fire kampe. De får dog en god mulighed mod OB, som har haft store udfald i deres præstationer de første otte spillerunder. FC Midtjylland har scoret 13 mål i de sidste fire kampe mod OB, hvor de desuden har vundet tre af kampene. Vi tror også, at FCM tager pointene i denne kamp.

Expekt tipper: 1 på 1X2-markedet til odds 1.66

Mandag 25. september kl. 19:00 FC Nordsjælland - Hvidovre

FC Nordsjælland har scoret tre mål i snit på hjemmebanen i Farum i denne sæson. Nu venter oprykkerne fra Hvidovre, som stadig jagter sæsonens første sejr. Opgaven bliver dog vanskelig mod FCN, som har brug for tre point i den tætte topstrid.

Expekt tipper: FC Nordsjælland/FC Nordsjælland på Halvleg/Fuldtid til odds 1.61


Vores Partnere
ManchesterCity

Manchester City FC

3F Superliga

3F Superliga


Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.