Expekt Nyheder

Nye expekts optakt til 14. spillerunde i 3F Superliga

FC København og Brøndby er stadig øverst i Superligaen, men sæsonens store overraskelse fra Silkeborg er lige i hælene på de to tophold. Der venter svære kampe for både FCK og Brøndby i denne runde. Kan Silkeborg udnytte dette og mindske afstanden op til de to favoritter?

Lørdag 4. november kl. 16:30 Lyngby - OB

OB har kun tabt en af deres sidste syv indbyrdes kampe mod Lyngby. Til gengæld kom nederlaget i deres seneste opgør mod de kongeblå, da de hentede en 2-1-sejr i Odense for en måned siden. Denne gang sættes scenen på Lyngby Stadion, hvor hjemmeholdet har været en smule svingende. Fynboerne har været bedst på udebane i denne sæson, og på trods af et chok-exit i pokalturneringen og en frisk trænerfyring, tror vi OB henter mindst et point i Lyngby.

Expekt tipper: Dobbeltchance: X2 til odds 1.58

Søndag 5. november kl. 14:00 FC Nordsjælland - Vejle

FC Nordsjælland kom ikke på måltavlen, sidst de stod over for Vejle. Men de danske vicemestre har ellers været yderst målfarlige i denne sæson med knap to mål pr. kamp efter de første 13 runder. Vejle har tabt fire ud af seks udebanekampe i denne sæson, og vi tror, at de endnu en gang må rejse skuffede hjem.

Expekt tipper: 1 på 1X2-markedet til odds 1.37

Søndag 5. november kl. 14:00 Viborg - Silkeborg

Silkeborg måtte nøjes med et enkelt point mod OB sidst, og de har brug for tre point, hvis de skal holde trit med FCK og Brøndby. Det er som regel underholdende og målrigt, når Viborg og Silkeborg møder hinanden, og vi tror også på masser af mål i denne kamp.

Expekt tipper: Begge hold scorer til odds 1.58

Søndag 6. november kl. 16:00 Randers - FCK

FC København har været imponerende i denne sæson, hvor de har spillet flot både i den hjemlige liga og i Champions League. Netop i Champions League venter en kamp mod Manchester United i næste uge, og det kan være Randers’ chance, hvis FCK har den kommende europæiske kamp i baghovedet. Vi tror, at der kan være gode muligheder for en overraskelse i Randers.

Expekt tipper: Dobbeltchance 1X til odds 2.15

Søndag 6. november kl. 18:00 Hvidovre - FC Midtjylland

Hvidovre havde det som forventet svært i Parken i sidste uge, hvor de igen måtte indkassere et nederlag. Dermed har oprykkerne tabt 10 af deres 13 kampe i Superligaen. Vi tror også, at FC Midtjylland finder vej til netmaskerne mod Hvidovre, og vi tror på et underholdende opgør.

Expekt tipper: Begge hold scorer til odds 1.84

Mandag 7. november kl. 19:00 Brøndby - AGF

Brøndby tager imod AGF i en ægte Superliga-klassiker. Hjemmeholdet har overrasket positivt i denne sæson, og er kun et point efter FCK inden rundens kampe. Modstanderne fra AGF har ikke været lige så iøjnefaldende, og århusianerne får det svært på vestegnen.

Expekt tipper: 1 på 1X2-markedet til odds 2.00


Vores Partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.