Expekt Nyheder

Nye expekts optakt til 4. spillerunde i 3F Superliga

3F Superliga er nu igennem de første tre spillerunder, og vi har allerede fået de første spørgsmål besvaret. FC København og FC Nordsjælland ser begge ud til at gå en ny flot sæson i møde, mens det som ventet ligner, at Hvidovre og Vejle skal kæmpe hårdt for at sikre sig endnu en sæson i 3F Superliga.

Fredag 11. august kl. 19:00 FC København - OB

Der venter en 3F Superliga-klassiker, når Parken for en sjælden gang lægger græs til rundens fredagskamp,hvor OB kommer på besøg. Fynboerne led et skuffende nederlag hjemme i Odense i mandags, men kan med en sejr mod FCK alligevel spille sig op på en midlertidig tredjeplads i tabellen. Det endte 7-0 til FCK, da de to hold mødtes i marts måned - kan OB tage revanche?

Expekt tipper: FC København vinder og begge hold scorer til odds 2.80

Søndag 13. august kl. 14:00 Randers - FC Nordsjælland

FC Nordsjælland har angiveligt afvist et trecifret millionbud på deres stjerneangriber Ernest Nuamah. Med ghaneseren på holdkortet, er det svært at se, hvordan kronjyderne skal stoppe FC Nordsjællands offensiv, som er rækkens mest scorende mandskab med 10 mål i deres første tre kampe.

Expekt tipper: 2 på 1X2-markedet til odds 1.90

Søndag 13. august kl. 14:00 Vejle - FC Midtjylland

Så blev salget af Gustav Isaksen endelig en realitet for FC Midtjylland, da Lazio hev den store pengepung frem for at hente den hurtige dansker. Dermed er det op til spillere som Aral Simsir og Cho Gue-sung, hvis FCM skal revanchere sig ovenpå sidste weekends afklapsning i Lyngby.

Expekt tipper: Begge hold scorer til odds 1.57

Søndag 13. august kl. 16:00 Brøndby - Lyngby

Lyngby hentede sæsonens første sejr i sidste runde, da FC Midtjylland blev sat på plads af et sprudlende Lyngby-hold. Søndag skal de kongeblå til vestegnen mod et Brøndby-hold, som har tabt to af de første tre kampe i sæsonen.

Expekt tipper: 1 på 1X2-markedet til odds 1.75

Søndag 13. august kl. 18:00 AGF - Silkeborg

Der er garanteret topunderholdning søndag aften, når der fløjtes op til den jyske klassiker mellem AGF og Silkeborg. AGF har brug for tre point for at holde fast i toppen, mens Silkeborg med en sejr kan lægge afstand til bunden.

Expekt tipper: 1 på 1X2-markedet til odds 1.77

Mandag 14. august kl. 19:00 Viborg - Hvidovre

Viborg hentede endelig en sejr efter en skuffende sæsonstart, da OB blev besejret i mandagens kamp. Nu venter oprykkerne fra Hvidovre, som stadig jagter deres første sejr i 3F Superligaen.

Expekt tipper: Viborg scorer i begge halvlege til odds 2.23


Vores Partnere
ManchesterCity

Manchester City FC

3F Superliga

3F Superliga


Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.