Expekt Nyheder

Nye expekts optakt til 5. spillerunde i 3F Superliga

De danske hold leverede flere flotte resultater i Europa i midtugens kampe. Det kan dog have tæret på især FC Københavns kræfter, da var ude i en maratonkamp mod Sparta Prag. Og de forsvarende danske mestre får ikke meget hviletid, da de allerede fredag aften skal en tur til Hvidovre. Se expekts spilforslag under hver kamp. Det lykkedes expekt at ramme korrekt på 4 ud af 6 af kampene i 3F Superliga i sidste spillerunde, og dermed er der ramt rigtigt på 10/18 tips indtil videre i sæsonen.

Fredag 19. august kl. 19:00 Hvidovre - FC København

Hvidovre har stadig deres første Superliga-sejr til gode, og fredag aften venter en af sæsonens sværeste opgaver, når FC København kommer på besøg. Mestrene spillede sig videre til Playoff-runden i Champions League-kvalen efter en neglebidende forestilling i Tjekkiet. Kan FC København omstille sig fra at spille europæisk fodbold mod en storklub til et besøg i ydmyge rammer på Hvidovre Stadion?

Expekt tipper: Dobbeltchance 1X odds 2.75

Søndag 20. august kl. 14:00 Silkeborg - FC Nordsjælland

FC Nordsjælland buldrer derudaf i både 3F Superligaen og i kvalifikationen til Conference League. Sidste sæsons sølvvindere har hentet fuldt udbytte i 3F Superligaens første fire kampe og scoret hele 15 mål i processen. Vi tror ikke, at Silkeborg kan stoppe den gode FCN-stime.

Expekt tipper: 2 på 1X2-markedet odds 2.25

Søndag 20. august kl. 16:00 Lyngby - Randers

Sidste år havde Randers en forrygende sæsonstart, hvor klubben toppede 3F Superligaen og var ubesejret efter de første 10 kampe. I år er det gået helt anderledes med blot to point efter de første fire kampe. Der er altid fantastisk opbakning på Lyngby Stadion, og vi tror, at Randers igen må gå skuffede fra banen.

Expekt tipper: 1 på 1X2-markedet til odds 2.20

Søndag 20. august kl. 18:00 FC Midtjylland - Brøndby

Der venter en nyklassiker søndag aften, når FC Midtjylland og Brøndby mødes. Ulvene fra Midtjylland havde europæisk succes i midtugen, hvor deres nye unge angriber, Franculino, imponerede med et hattrick på Cypern. Vi tror også på masser af mål i Herning denne gang.

Expekt tipper: Over 2.5 mål til odds 1.74

Søndag 20. august kl. 20:00 OB - AGF

Skæbnen var hård ved OB, da de indkasserede et sent nederlag mod FC København for en uge siden. Nu venter en ny stor udfordring, når håbefulde AGF besøger Odense. Århusianerne har vundet de to holds sidste to indbyrdes opgør, men vi tror, at OB kan løfte armene efter slutfløjtet i søndagens sene aftenkamp.

Expekt tipper: 1 på 1X2-markedet til odds 3.05

Mandag 21. august kl. 19:00 Viborg - Vejle

Viborg har netop solgt deres unge backprofil Anton Gaaei til selveste Ajax Amsterdam, og dermed har klubben sagt farvel til flere store profiler i dette transfervindue. Selv uden Gaaei på holdet, kan vi ikke se Vejle tage andet end et nederlag med hjem fra domkirkebyen.

Expekt tipper: 1 på 1X2-markedet til odds 1.75


Vores Partnere
ManchesterCity

Manchester City FC

3F Superliga

3F Superliga


Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.