Expekt Nyheder

Nye expekts optakt til 11. spillerunde i 3F Superliga

Både FCK og FCN imponerede stort i midtugens europæiske kampe, men der er måske også lidt træthed i benene hos spillerne på de to tophold. Kan det give nogle overraskelser i denne weekends kampe i 3F Superliga?

Fredag 6. oktober kl. 19:00 Silkeborg - Lyngby

Så gik den ikke længere for Silkeborgs unge stjerneskud Alexander Lind, som for første gang i ni kampe ikke kom på måltavlen i sidste weekend. Kent Nielsens tropper har dog været suveræne på hjemmebane i denne sæson med fire ud af fem mulige sejre. Vi tror, at Silkeborg rejser sig efter sidste uges skuffelse, og henter tre point mod Lyngby.

Expekt tipper: 1 på 1X2-markedet til odds 1.75

Søndag 8. oktober kl. 14:00 FC Nordsjælland - OB

FC Nordsjælland var fremragende, da de vandt med hele 7-1 over Ludogorets i Conference League. Nu venter kriseramte OB, som har tabt fire kampe på stribe. Vi tror på masser af mål i Farum søndag eftermiddag.

Expekt tipper: Begge hold scorer til odds 1.68

Søndag 8. oktober kl. 14:00 Vejle - Hvidovre

Nu mødes Superligaens to oprykkere, og dermed er der en kærkommen mulighed for begge mandskaber for at hente en sjælden sejr. Det vil formentlig betyde, at vi vil se to hold, som begge vil være offensivt anlagt i denne kamp, hvor Hvidovre stadig jagter sæsonens første sejr.

Expekt tipper: Over 2.5 mål 1.92

Søndag 8. september kl. 16:00 Brøndby - Viborg

Brøndby har scoret hele 20 mål i sæsonens ti første kampe, og søndag har de en god mulighed for igen at finde netmaskerne, når Viborg kommer på besøg. Viborg har tabt fire ud af fem udekampe hidtil, og de får en svær opgave på Brøndby Stadion.

Expekt tipper: 1 på 1X2-markedet til odds 1.75

Søndag 8. oktober kl. 18:00 FC Midtjylland - Randers

FC Midtjylland tog fusen på alle eksperterne, da de hentede en overraskende sejr i Parken for en uge siden. Triumfen over FCK har formentlig givet et stort selvtillidsboost på heden, og FCM har det historisk særdeles godt mod Randers. Faktisk har østjyderne ikke vundet over FCM i de seneste 28 indbyrdes kampe!

Expekt tipper: Over 2.5 mål 1.92

Søndag 8. oktober kl. 20:00 AGF - FC København

Der venter en Superliga-klassiker i Århus, når mestrene fra FCK kommer på besøg. Gæsterne er formentlig stadig mærkede af tirsdagens hårde kamp mod Bayern München, og det kan give en fordel for AGF, som med marginalerne på deres side godt kan hente point mod Superligaens tophold.

Expekt tipper: x på 1X2-markedet til odds 3.35


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.