Expekt Nyheder

Nye expekts optakt til 2. spillerunde i 3F Superliga

3F Superliga startede med et brag i sidste weekend med en række tætte opgør. Selvom det blev til sejre til alle de forventede tophold - FC København, Brøndby, AGF, FC Midtjylland og FC Nordsjælland, var det kun sidstnævnte, som vandt med mere end et mål. Det tegner sig altså til at blive en ny sæson med stor jævnbyrdighed mellem holdene.

Fredag 28. juli kl. 19:00 Viborg - Lyngby

Fredag aften kl. 19.00 sparkes 2. spillerunde i gang. Viborg skal forsøge at vaske 1-4-blamagen i Farum af sig, når forårets sensation Lyngby besøger domkirkebyen. Viborg har netop sagt farvel til sidste sæsons helt store profil, Elias Achouri, som er solgt til FC København. Vi tror dog, at Viborg rejser sig fra skuffelsen mod FCN og tager tre point mod Lyngby.

Expekt tipper: 1 på 1X2-markedet til odds 1.82

Lørdag 29. juli kl. 16:00 Vejle - FC København

Vejle spiller sin første hjemmekamp i 3F Superligaen efter oprykningen, når mestrene fra FC København kommer på besøg. De rød-blusede tabte deres sæsonåbner i Århus, mens FCK tog en smal sejr i Lyngby. FCK kan dog tænkes at have en smule trætte ben, efter de spillede Champions League-kval i midtugen. Vi tror, at det bliver en kamp med masser af chancer og tipper en målrig affære.

Expekt tipper: Begge hold til at score til odds 1.70

Søndag 30. juli kl. 14:00 FC Midtjylland - Silkeborg

Lokalopgør i det midtjyske, når FC Midtjylland tager imod Silkeborg. Ulvene startede den nye sæson med en 1-0-sejr over Hvidovre, mens gæsterne fra Silkeborg tabte deres første kamp mod Brøndby. Gustav Isaksen var uheldig i åbningskampen, og vi tror, at han tager revanche for det brændte straffe i sidste kamp, og kommer på måltavlen.

Expekt tipper: Gustav Isaksen scorer i kampen til odds 2.28

Søndag 30. juli kl. 16:00 Randers - Hvidovre

Randers sikrede sig et enkelt point i Odense efter en sen scoring i første spillerunde, mens søndagens modstander fra Hvidovre ikke havde dommerkendelserne på deres side i 0-1 nederlaget mod FCM. Vi tror, at Hvidovre åbner deres pointkonto i 3F Superliga mod kronjyderne.

Expekt tipper: Dobbeltchance X2 til odds 2.16

Søndag 30. juli kl. 18:00 Brøndby - OB

Brøndby startede sæsonen med tre point mod Silkeborg, og skal forsøge at hente en ny sejr søndag aften, når OB kommer en tur til vestegnen. Fynboerne måtte nøjes med et enkelt point i deres sæsonåbner, og den store transferdør har været i fuld sving i Odense over sommeren, så det må forventes at tage lidt tid, før holdet er helt sammenspillet. Vi tror på masser af mål i Brøndby denne søndag.

Expekt tipper: Over 2.5 mål i kampen til odds 1.66

Mandag 31. juli kl. 19:00 AGF - FC Nordsjælland

Århus summer af fodbold efter sidste sæsons bronzemedaljer, og efter tre point i sæsonåbneren, kan ‘de hviie’ helt sikkert forvente god opbakning fra tilskuerne. Der venter dog en svær opgave mod FC Nordsjællands unge diamanter, som smadrede Viborg i deres første kamp. Vi tror på en tæt forestilling mellem disse to mandskaber.

Expekt tipper: X på 1X2-markedet til odds 3.30


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.