nye expekt Kampagner

Superliga Happy Hour

HAPPY HOUR på ALLE kampe fra 3F Superliga!

Er du klar til at få de bedste odds på 3F Superliga? Som officiel bettingpartner af 3F Superligaen, giver nye expekt Happy Hour på ALLE kampe fra 3F Superliga. Det betyder, at du får de bedste odds på kampene i timen op til kampstart - Happy Hour er nemlig lig med højere odds!

På alle kampene fra 3F Superligaen fjerner vi nemlig al profitten, som normalt tilfalder bookmakeren - oddsene sættes nemlig ud fra en tilbagebetaling på 100%! Dermed får du odds i særklasse, når du spiller på 1x2-markedet på expekt! .

Er du klar til HAPPY HOUR?

SPIL HER

Rundens Happy Hour-kampe i 3F Superliga:

Fredag kl. 19:00 Randers - Lyngby

Søndag kl. 14:00 Vejle - Silkeborg

Søndag kl. 14:00 Hvidovre - Viborg

Søndag kl. 16:00 OB - Brøndby

Søndag kl. 18:00 AGF - FCM

Mandag kl. 19:00 FCK - FCN

Hvad er HAPPY HOUR-konceptet?

Bookmakere har en profitmargin, som er graden af overskud på en begivenhed. I vores Happy Hour fjernes den profit. Det vil altså sige, at der på ALLE kampe fra 3F Superliga er lavet odds ud fra en profitmargin på 0%. Dette gælder for alle odds på 1x2-markedet. I timen op til kampstart, kan man altså få endnu bedre odds end normalt.

Afhængigt af oddsformatet kan der lejlighedsvis forekomme udsving, der resulterer i mindre afvigelser fra 0%-marginen. Med Happy Hour får du her hos nye expekt de bedste odds på 3F Superliga i en hel time inden kampstart!


Vores Partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.