nye expekt Kampagner

Premier League Golden Hour

GOLDEN HOUR på alle kampe i Premier League!

Få de bedste odds på Premier League hver lørdag!

Nye expekt har Golden Hour på alle kampe fra Premier League Det betyder, at du får de bedste odds på 1x2-markedet, når du spiller i vores Golden Hour.

Vores Golden Hour er hver lørdag mellem kl. 12:00 og 13:00!

I Golden Hour fjerner vi nemlig al profitten, som normalt tilfalder bookmakeren - oddsene sættes nemlig ud fra en tilbagebetaling på 100%! Dermed får du odds i særklasse, når du spiller på 1x2-markedet på expekt! .

Er du klar til Golden Hour? .

SPIL HER

Hvad er Golden Hour-konceptet?

Bookmakere har en profitmargin, som er graden af overskud på en begivenhed. I vores Golden Hourn fjernes den profit. Det vil altså sige, at der på alle kampe fra Premier League er lavet odds ud fra en profitmargin på 0%. Dette gælder for 1x2-markedet på alle Premier League-kampe hver lørdag i tidsrummet mellem kl. 12:00 og 13:00. Jo mindre profitmarginen er, jo bedre er det for spillerne. En 0% profitmargin er fantastisk for spillerne, da det giver de bedst mulige odds. Afhængigt af oddsformatet kan der lejlighedsvis forekomme udsving, der resulterer i mindre afvigelser fra 0%-marginen.

I expekts Golden Hour får du bedste odds på Premier League!


Vores Partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.