nye expekt Blog

Premier League optakt - 36. spillerunde

Premier League-sæsonen er ved at være nået til vejs ende, og denne weekend kan give endnu flere svar i både top og bund.

Førsteudfordrerne Arsenal kan lægge yderligere pres på City, hvis the Gunners tager tre point i den tidlige lørdagskamp. Manchester City skal i aktion lørdag aften, hvor de tager imod Wolves på Etihad.

Der er en række andre interessante opgør denne weekend, og vi har udvalgt de bedste spil til weekendens kampe.

Tip 1 – Dobbeltchance 1x på Burnley - Newcastle til odds 1.75

Der vil være masser af intensitet på Turf Moor lørdag eftermiddag, når Burnley jagter vigtige point i deres kamp for overlevelse i Premier League.

Tre point kan sende Kompanys tropper op over nedrykningsstregen, og Newcastle har tabt hele ti af 16 udekampe i denne sæson.

Med en 12. mand i form af det stemningsfyldte hjemmepublikum bør Burnley have alle muligheder for at hente mindst et point for fjerde kamp i træk.

Tip 2 – Over 4.5 mål i Man City - Wolves til odds 2.50

Der bør være masser af mål, når Manchester City tager imod Wolves i den sene lørdagskamp. City har stadig deres skæbne i egne hænder, så Pep Guardiolas hold vil uden tvivl forsøge at tage en føring fra kampens start. Med den offensive kvalitet, som hjemmeholdet har, bør det blot være et spørgsmål om, hvor mange mål, som City vinder med.

Wolves kan dog sagtens også komme på måltavlen, og har blandt andet tidligere scoret fire mål ude mod Chelsea, ligesom de også fik netmaskerne til at blafre på Emirates mod Arsenal. Dermed kan det sagtens blive en høj måltotal i denne aftenkamp.

Tip 3 – Under 2.5 må i Brighton - Aston Villa til odds 2.60

Søndagens kamp i Brighton kan ende som en af ​​rundens kedeligste kampe. Aston Villa ved, at uafgjort vil være et vigtigt point i deres bestræbelser på at sikre sig den Champions League-givende fjerdeplads.

Forvent, at Villa stiller op defensivt i Brighton - et hold, der kun har scoret et mål i deres sidste fem kampe. Villa vil have trætte ben efter deres skuffende nederlag i Europa League torsdag aften, så det kan meget vel ende med en lavtscorende affære.

Tip 4 – Over 3.5 mål i Liverpool - Tottenham til odds 1.57

Tottenham er nødt til at vinde på Anfield for at holde deres spinkle håb om Champions League i live. I midtugen blev det til et nederlag til Chelsea, og dermed tæller kun tre point i jagten på Aston Villa.

Omvendt er Liverpool også nødt til at vinde for at holde deres teoretiske mesterskabshåb i live, og det bliver spændende om Mo Salah er ekstra motiveret efter sin uoverensstemmelse med Jürgen Klopp i sidste weekend. Ingen af de to mandskaber har imponeret defensivt i denne sæson, og det kan sagtens ende med en regulær målfest.


Vores Partnere
ManchesterCity

Manchester City FC

3F Superliga

3F Superliga


Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.