nye expekt Blog

Odds tips til Japans F1 Grand Prix

Efter et kort stop i Australien er Formel-1 cirkusset tilbage i Asien denne weekend, hvor det japanske grand prix venter. Her skal Red Bull forsøge at komme tilbage på sporet efter skuffelsen i sidste løb. Her udgik Max Verstappen fra et løb for første gang siden 2022, hvilket var stærkt medvirkende til, at Ferrari kunne sætte sig på løbets to øverste pladser.

Dermed adskiller blot fire point Ferrari fra Red Bull i konstruktørernes stilling inden sæsonens fjerde løb. Verstappen har dog vundet de sidste to udgaver i Japan, så Ferrari har en stor udfordring foran sig, hvis de skal følge op på sejren fra Australien.

Tip 1 - Charles Leclerc slutter på podiet til odds 1.80

Carlos Sainz lavede et opsigtsvækkende comeback efter sin blindtarmsoperation, da han hentede sejren i Australien. Hans Ferrari-kollega Charles Leclerc var dog lige i hælene og Leclerc har historisk set præsteret bedre end Sainz på Suzuka-banen.

Køreren fra Monaco er således sluttet som henholdsvis nummer tre og fire i de sidste to udgaver af det japanske grand prix. Han har desuden sluttet på podiet i fem af sine sidste seks løb. Dermed tyder meget på, at Leclerc igen kan træde op på skamlen efter strabadserne i Japan.

Tip 2 - Nico Hulkenberg henter point til odds 2.75

Efter flere sæsoner ude i kulden, har Haas endelig formået at samle en udmærket Formel 1-bil, og der kan igen være point i vente, når der dystes på Suzuka-banen. Nico Hulkenberg sikrede sæsonens første point ved Saudi Arabiens grand prix, hvor tyskeren dog også fik hjælp af holdkammerat Kevin Magnussen, da danskeren bidrog med en hjælpende defensiv kørsel.

I Australien lykkedes det så for begge Haas-kørere at komme i pointene, da Hulkenberg blev ni’er, mens Magnussen hentede den sidste plads i top-10.

Hulkenberg har hentet 12 af holdets 16 point, siden han vendte tilbage i starten af sidste sæson, og han har bestemt mulighederne for at øge sin pointkonto denne weekend.

Tip 3 - Ferrari har det hurtigste pitstop til odds 3.00

Red Bull vandt DHL-prisen for det hurtigste pitstop i sidste sæson, men Ferrari pressede dem til det yderste, og det italienske mandskab har igen i år imponeret i pitten. Ferrari har sat fire af de fem hurtigste pitstops denne sæson, og lagde hårdt fra land i Bahrain, hvor de satte sæsonens hidtil to hurtigste pitstops.

I sidste sæson var Ferrari også hurtigst gennem pitten på Suzuka, med pitstop-tider på henholdsvis 2,23 og 2,30 sekunder, hvilket ingen andre hold kunne matche.

De røde italienere har toppet pitstop-listen i fire af de sidste ti grand prix, og det ligner, at de igen kan imponere med deres fejlfrie skift denne weekend.


Vores Partnere
ManchesterCity

Manchester City FC

3F Superliga

3F Superliga


Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.