nye expekt Blog

Champions League - optakt til semifinalerne

Bayern München - Real Madrid

Real Madrid er nu favoritter til at vinde Champions League for 15. gang, efter at de knuste Manchester Citys Double-Trebledrømme tidligere på måneden.

Real møder endnu en europæisk sværvægter, når Bayern München venter i semifinalerne, hvor det første opgør finder sted på Allianz Arena tirsdag kl. 21.00, mens der er returopgør i den spanske hovedstad næste onsdag.

Selvom Bayern er snæver favorit til det første opgør, kan de få det svært mod et formstærkt Real-mandskab.

Holdnyt:

Alphonso Davies er tilbage for Bayern München efter sin karantæne, mens det stadig er tvivlsomt hvor klar spillere som Konrad Laimer, Matthijs de Ligt, Jamal Musiala, Leroy Sane, Serge Gnabry og Dayot Upamecano når at blive. Helt sikkert er det dog, at Kingsley Coman ikke kommer i aktion tirsdag aften.

Real Madrid kan se frem til igen at have Jude Bellingham, Rodrygo og Ferland Mendy til rådighed, mens kongeklubben dog fortsat er uden de langtidsskadede Thibaut Courtois og David Alaba.

Real Madrid vinder til odds 3.10

Real Madrid har vundet de sidste tre gange, de har besøgt Allianz Arena, og de snu spaniere kan endnu en gang vise sig for stærke for hjemmeholdet. De spanske giganter er tæt på at have sikret sig endnu en La Liga-titel, og de er nu ubesejrede i hele 40 kampe. Bayern er dog også i fornuftig form og har vundet deres sidste fire kampe, men Champions League er tyskernes eneste mulighed for et trofæ i denne sæson.

Det er ofte underholdende, når disse to storklubber tørner sammen, og det bliver næppe anderledes denne gang. Der er scoret mindst tre mål i ni af deres sidste ti indbyrdes kampe, og hvis der igen venter en åben kamp, kan Reals kyniske offensiv straffe de tyske værter.

Borussia Dortmund - Paris St-Germain

Holdnyt: Dortmund håber at have Mats Hummels, Donyell Malen og Ian Maatsen klar til opgøret mod PSG, mens det er forventet, at Sebastien Haller ikke bliver klar grundet en ankelskade.

Kylian Mbappe spillede blot 45 minutter for PSG i weekendens pointdeling med Le Havre, men han vil utvivlsomt igen være at finde i startopstillingen til denne kamp. PSG må dog formentlig stadig undvære Presnel Kimpembe.

Borussia Dortmund vinder og begge hold scorer til odds 4.10

Borussia Dortmund scorede i alt fem mål i deres to kvartfinaler mod Atletico Madrid, og deres stærke hjemmebane kan give dem en fordel inden næste uges returopgør på Parc des Princes.

Det endte 1-1, da de to hold mødte hinanden i Dortmund tilbage i december måned. Dortmund viste dog stor styrke i kvartfinalen, da de overvandt et nederlag i Madrid og sikrede en flot sejr over Atlético foran ‘den gule mur’.

Der er ofte mål i PSG’s kampe, og således er der scoret mindst 3,5 mål i deres sidste fem kampe. Vi forventer en kamp med masser af chancer, og hvor den tyske hjemmebanefordel kan vippe kampen til Dortmunds side.


Vores Partnere
ManchesterCity

Manchester City FC

3F Superliga

3F Superliga


Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.